Diensten

Bel ons:

+32 489 991 664

Depannage & verhuur

ALTIJD VOOR U PARAAT

Onze diensten

 

Bij Zackyrental.be willen wij iedereen vlot en snel helpen wanneer men een transport nodig heeft. U kan bij ons terecht voor het huren van een takelwagen, een takeldienst of een minibus. Zo simpel is het. Wij willen onze klanten op een eenvoudige en flexibele manier verder helpen. 24u op 24u in dit binnen gans Europa!

Verhuur takelwagen & minibus

Huren zonder chauffeur

 

U mag onze wagens huren en besturen. Het is heel simpel om bij ons eenvoertuig te huren. U kan reeds aan de slag voor €85 (minibus, ganse dag) of €100 (takelwagen, halve dag). Ook langere huurtermijnen zijn bespreekbaar. In de huurprijs zit eveneens een onbeperkt aantal kilometers dat u kan rijden! Wanneer u bij ons huurt is er Europese pech bijstand inbegrepen in de prijs. Zo kan u met een gerust hart de baan op. U kan onze voertuigen huren met een rijbewijs B!

Electrische problemen

Technologie heeft een weerszijde

 

Hét klassieke probleem: een wagen die niet start omwille van een lege batterij. Zeker nu onze wagens vol met technische snufjes zitten die op elektriciteit werken, vraagt onze wagen veel energie van de batterij.

 

Start je wagen niet meer? Sta je in panne?

Bel ons even op en wij komen je depanneren!

Transport

Van A naar B

 

Wenst u een wagen te verslepen? Veel mensen tegelijkertijd vervoeren? Bij Zackyrental.be zijn dit standaard vragen en helpen wij u graag verder.

 

Contacteer ons nu voor een prijs & afspraak!

Mechanische problemen

Een ongeluk is snel gebeurd

 

Het overkomt ons allemaal. U heeft een ongeluk met de wagen. Soms moet het voertuig ter plaatse getakeld worden. Wij kunnen uw voertuig komen halen en naar de desgewenste bestemming brengen.

 

Heeft u een nieuwe wagen gekocht, maar kan u er nog niet meer rijden? Geen probleem! Huur bij ons zelf een takelwagen voor een hele of halve dag en je kan zo verder!

Bel ons: +32 489 991 664

Copyright 2016 @ zackyrental.be